发新帖  新投票  回帖  关闭侧栏
15190个阅读者,7条回复 | 打印 | 订阅 | 收藏
隐身或者不在线

发表时间:2010-8-17 11:03

祝雪尘儿生日快乐!

19830112 发表在 华声许愿灵 华声论坛 http://bbs.voc.com.cn/forum-118-1.html

按此在新窗口浏览图片

Birthday comes and birthday goes each year, and this leaves the happy memories for ever. May this special day brightens each hour like sunshine that cheers every flower.

Here comes today with special pride in all the achievements you have made. May your dearest wishes through all the years in store come true, and make you happier than you have ever been before.

Looking back across the years, we come to realize that it takes many birthdays to make us kind and wise. Growing older only means the spirit grows serene. Happy birthday!

Wishing you a wonderful birthday. You make this world a nicer place just by being so kindhearted. May this day that is all your own hold happiness for you and the years to come be filled with all the best things, too.

[下载地址]

----------------------------------------------
欲将心事付瑶琴 知音少 弦断有谁听
隐身或者不在线

回复时间:2010-8-17 11:12
按此在新窗口浏览图片

----------------------------------------------
欲将心事付瑶琴 知音少 弦断有谁听
隐身或者不在线

回复时间:2010-8-17 12:45
谢谢老婆, 好漂亮的帖子

每天晚上,你都温柔地趴在我身上,用你纤细滑嫩滴
手指抚摸我的脸庞。你的呼吸喷在我的脸上,带着橄
榄油的清新。借着迷离的镁光,我仿若看见你血红的
樱桃小嘴微喘着向我靠近,我的脸涨红了起来,还带
着些痒。多亏良好的教育将我从罪恶的边缘拉回,我
狠狠地煽了自己一记耳光,清醒后发现,掌心一摊鲜
红..亲爱的蚊子,从今以后,我们再也不分离了!
隐身或者不在线

回复时间:2010-8-17 12:46
狠狠地亲个~~

隐身或者不在线

回复时间:2010-8-17 12:47
亲爱的, 有你就足够了

隐身或者不在线

回复时间:2010-8-17 20:13
生日快乐 雪儿

午夜丧钟镇月朦胧
无眠的亡灵未曾入梦
是谁敲响午夜钟声
却无法惊醒长眠的魂
隐身或者不在线 认证用户
邓国亮,华声论坛军事杂谈、地方区版主

回复时间:2010-8-17 23:03
生日快乐 雪儿

发贴是一种责任,
看贴是一种享受,
跟帖是一种美德,
回帖是一种尊重。
隐身或者不在线

回复时间:2010-8-18 16:12
生日快乐

如果你不是真心,就不要轻易插足我的旅程,我很容易感动,很容易满足,也许你不经意对我的好我都会一直记得,也许会因为你不在意的举动会伤心很久;如果你不是真心,就不要轻易进入我的世界,我不会坚强,不会防备,你说的每句话我都会相信,我能给你的就是绝对的信任;如果你不是真心,就不要轻易跨进我的国度,我会固执,会小气,我很珍惜每个进来的人,就算碰得头破血流我也不会轻易放手,我不想留给自己太多遗憾; 等待那个人我投入的会是我全部的真心......
发新帖 新投票
你的用户名: 密码:   免费注册(只要30秒)

使用个人签名

(请您文明上网理性发言!并遵守相关规定

Processed in 0.037644 s, 9 q - 无图精简版,sitemap,